Λυπούμαστε, δεν έχουμε καμία επερχόμενη έκθεση για το antonis remos. Καλύτερα από τα antonis remos από τους antonis remos (cd, nov-2006, τρεις δίσκοι, sony bmg) τα μπροστινά τραπέζια του πλούσιου εστιατορίου nammos στην παραλία του ψαρού καταλαμβάνουν πλούσιοι λιβανέζοι, τουρκικοί, αραβικοί και ένας ελληνικός που πλήρωσε 15.000 ευρώ για καθένα, ενώ ο κύκλος εργασιών για τη νυχτερινή περίοδο ήταν 2 εκατομμύρια ευρώ στις 5:30 π.μ. με το παρόν ακόμα σε πλήρη εξέλιξη, σύμφωνα με τα σχόλια της τηλεόρασης της Μυκόνου.

Ήταν το τρίτο άλμπουμ με τον συνθέτη Γιώργο Θεοφάνους σε αυτό το άλμπουμ, τρεις τραγουδιστές εντάχθηκαν σε antonis remos σε 3 εντελώς διαφορετικά τραγούδια. Το Σάββατο 4 Αυγούστου, η μεγαλύτερη συμμετοχή στην Κέρκυρα, πιθανότατα θα φιλοξενήσει τον σημαντικότερο τραγουδιστή της Ελλάδας, οι antonis remos ζουν στη σκηνή των 54dreamynights για μια πολλά υποσχόμενη βραδιά! Τον ίδιο δώδεκα μήνες

ρεμος βανδη το πρώτο του συμβόλαιο με τη Sony Music, σχεδιάζοντας να ξεκινήσει το πρώτο του άλμπουμ.

Ο τίτλος της ανάσα “και τα τραγούδια γράφονται ξανά από τον Γιώργο Θεοφάνους. Την Παρασκευή 3 Νοεμβρίου 2017, ο σύλλογος φίλων παιδιών με καρκίνο elpida “τίμησε τον antonis remos για τη συμβολή του στο έργο της ένωσης. Τα πρωταρχικά μέλη απολαμβάνουν δωρεάν διήμερη μεταφορά και μοναδική είσοδο σε μουσική, κινηματογραφικές ταινίες, τηλεοπτικές εκπομπές, αυθεντική ακολουθία ήχου και βιβλία ανάφλεξης.

Η εκδήλωση είχε 47 συμμετοχές την πρώτη μέρα και 25 παίκτες κατάφεραν να αντιμετωπίσουν και να προκριθούν στην ημέρα 2. Οι 2 κουλτούρες του Αλέξανδρου και ο αντώνης Remos ήταν οι 2 έλληνες παίκτες που κατάφεραν να προκριθούν την 2η ημέρα του αγώνα. Ο τραγουδιστής είχε μια εξαιρετική απόδοση στην εξαιρετικά υψηλή συλλογή κυλίνδρων triton και κατάφερε να φτάσει το βραβείο των 218.000 ευρώ. Ο ετήσιος πρωταθλητής της Πέμπτης του Anttonis έφερε την τεράστια γιορτή στη Μύκονο, ο οποίος είχε ως ξεχωριστό επισκέπτη τον eros ramazzotti και, όπως κάθε χρόνο, ήταν μια επίδειξη πλούτου και επιπλέον.

Είναι η live show της anthony μια καθιστική εκδήλωση; Μέσω της συνεργασίας του με την αγροτική μαιευτική κλινική, η οποία είναι μια συνεργαζόμενη καρδιά με την «ελπίδα», ο Αντώνης έλαβε το μήνυμα της μάχης μας όπου και αν πήγε και πραγματοποίησε, σε κάθε ζωντανή παράσταση. Το νεώτερο άλμπουμ του “Spasmena commatia tis kardias” έχει ήδη κερδίσει την πλατινένια θέση την πρώτη εβδομάδα της κυκλοφορίας.

Ο Αντώνης Remos και η ονιραμά συναντήθηκαν στη μυστική συναυλία της τρελλής τηλεόρασης που δόθηκε τον Φεβρουάριο και από εκείνο το βράδυ ξεκίνησε ένα ολοκαίνουργιο άλμπουμ. Ένα ολοκαίνουριο cd single κυκλοφόρησε επίσης το 2001. Χτυπήστε τραγούδια του antonis remos retouched “από την onirama, κερδίζοντας χρυσό που στέκεται κάτω από τον τίτλο antonis remos σε ζωντανή απόδοση feat. Πόσα χρήματα κέρδισε ο Έλληνας τραγουδιστής και πόσα πολλά κέρδισε για να φτάσει στο τελικό τραπέζι του πόκερ;

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *