Λυπούμαστε, δεν έχουμε προσκεκλημένες συναυλίες για το antonis remos. Είναι το remos του anthony live απόδοση μια καθιστική περίσταση; Με τη συνεργασία του με την ιατρική κλινική, η οποία συνεργάζεται με την ελπίδα, ο Αντώνης πήρε το μήνυμα της πάλης μας όπου και αν πήγε και πραγματοποίησε σε κάθε συναυλία. Το τελευταίο του άλμπουμ “Spasmena kommatia tis kardias” έχει ήδη κερδίσει την πλατινένια θέση κατά την πρώτη εβδομάδα έναρξης.

Ο Remos τραγούδησε τα περισσότερα από τα σωστά αναγνωρισμένα τραγούδια του μαζί με τις επιτυχίες του αποχωρημένου τραγουδιστή pantelis pantelidis. Μίμης Πλέσσας, Γιάννης Σπανός, ρεμος βανδη Βάρδης, Κώστας Χατζής και Γιώργος Θεοφάνους. Η δημοτικότητά του συνεχίζει να αναπτύσσεται, ενώ οι πωλήσεις και οι προσωπικές εμφανίσεις είναι πάντα απαιτητικές. Ο Eros rammazzotti πήγε πρώτα στη σκηνή και τραγούδησε μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του. Ο λογαριασμός σας μουσικής Amazon συνδέεται προς το παρόν με μια ειδική αγορά.

В марте 2000 года выходит саундтрек к филмму «η αγάπη είναι ελέφαντας» του музыку миноаса матсаса. Η διακριτική και ειδική χροιά, η άμεση και ανεπιτήδευτη σκηνική παρουσία κατατάσσουν τον πιο αγαπητό ελληνικό τραγουδιστή. Επιπρόσθετη επιτυχία, οι καρδιά μου moun anisiheis και η mia anapnoi (2000-2005) επεξεργάζομαι τους δύο θεατές που τραγούδησαν μια μουσική μαζί. Μέλη που γνωρίζουν τον συγκεκριμένο προορισμό και εθελοντικά το χρόνο τους για να απαντήσουν στις ερωτήσεις των παραθεριστών.

Η Marinella είναι αναμφισβήτητα ένας από τους δημοφιλέστερους Έλληνες τραγουδιστές των οποίων η καριέρα έχει διαρκέσει αρκετό καιρό. Έκανε συναυλίες μετά από γνωστούς καλλιτέχνες όπως ο dimitris mitropanos, ο stefanos korkolis και ο marios tokas την ίδια χρονιά που υπέγραψε την πρώτη του σύμβαση με τη Sony Music, σχεδιάζοντας να ξεκινήσει το πρώτο του άλμπουμ. Στις 4 Κυριακή, πενήντα τέσσερα ονειρεμένα βράδια θα ανοίξουν τις πόρτες του για να καλωσορίσουν τον διακριτικό αντονή remo!

Τα γεγονότα συναυλιών Antonis Remos ξεπουλήσουν στο συντομότερο δυνατόν και οι νέες κυκλοφορίες είναι συνεχώς τοποθετημένες πολύ μέσα στα διαγράμματα. Οι ευεργετικές ιδιότητες του λευκώματος διατηρούν την πλατίνα και παρόλα αυτά φτάνουν στα ψηλά μέρη του τοπικού χάρτη ακόμα και σήμερα. Την άνοιξη του 2002 κυκλοφόρησε το νέο άλμπουμ kardia mou min anisiheis (“Μην φοβάσαι, αγάπη μου”). Δύο νέα τραγούδια από ένα επερχόμενο άλμπουμ που κέρδισε διπλή πλατίνα που στέκεται μετά την απελευθέρωση.

Κατά τη διάρκεια των ετών διδασκαλίας του, ασχολήθηκε με τη μουσική, και είναι ένας αυτοδίδακτος κιθαρίστας. Μία καταγραφή των εμφανίσεων δίπλα στους 5 μεγάλους συνθέτες. Σε αυτό το λεύκωμα τρεις ωραίοι φωνές είναι μέρος του antonis remos σε 3 τελείως διαφορετικά τραγούδια. Εκτιμάται ότι τα φορολογικά έσοδα για την περίσταση θα είναι περίπου 500.000 ευρώ, τα οποία θα μπορούσαν να μεταφερθούν άμεσα σε ειδικό κρατικό λογαριασμό.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *