© 2006 – 2018 live έθνος παγκοσμίως, inc. Περίπου 3.000 άτομα παρακολούθησαν την παράσταση, ενώ οι διοργανωτές μιλούσαν για μια αναφορά σε αποδείξεις. Το τείχος της Κέρκυρας, είναι η πληροφόρηση για τις αναψυχίες, η οποία παρουσιάζει με μοναδικό και κομψό τρόπο το πρόγραμμα των εκδηλώσεων στην Κέρκυρα. Επαγγελματική συμβουλή: κάντε κλικ στο κουμπί Προσθήκη στο συγκρότημά μου “παραπάνω και θα σας ειδοποιήσουμε όταν το antonis remos διακηρύξει παρουσιάζει στο χώρο σας. Υπογράμμισε τη σημασία και τον συμβολικό χαρακτήρα της επίσκεψης και ανέφερε τη μεταφορά και τη σιωπηρή προσφορά του καλλιτέχνη στην πάλη του συλλόγου μέσα σε λίγα χρόνια.

Το άλμπουμ κέρδισε την πλατινένια κατάσταση. Κατά τη διάρκεια του χειμώνα, το remos και το sakis rouvas πραγματοποιήθηκαν μαζί στο παλάτι diogenis. Η επιτυχία είναι τεράστια, οι άνθρωποι αγαπούν τις ιδιαίτερες επιδόσεις που διατηρούν συνήθως επιτελώντας συλλογικά κατά τη διάρκεια της θερινής ώρας στη Θεσσαλονίκη. “Αυτή τη στιγμή”, δήλωσε, τιμούμε έναν ιδανικό ελληνικό καλλιτέχνη, τον Αντώνη Ρέμο: έναν ταλαντούχο, χαρισματικό και πολύ αγαπητό νεαρό άνδρα που βρισκόταν στην μουσική σκηνή της

ρεμος βανδη για περισσότερο από δύο δεκαετίες με ωραία επιτυχία.

Ο Στέλιος ήταν επίσης ένα μανεκέν για τον αντώνη remos και επηρέασε την πρόωρη σταδιοδρομία του. Μόλις συμπληρώσουμε θα βιώσουμε ένα μαγικό βράδυ με τον Αντώνη Remos στο καλύτερό του, χορεύοντας στις πιο ζωντανές επιτυχίες του και τραγουδώντας παράλληλα με τις πιο έντονες μπαλάντες του. Ο κόσμος είναι σωστός όπως ο Αντώνης, ο οποίος, πέραν του ότι είναι ένας διάσημος καλλιτέχνης, είναι επίσης ένας εκπληκτικός άνθρωπος με μεγάλη ευαισθησία και αίσθημα ευθύνης.

Εκεί θα βρείτε 36 από τα πιο αγαπημένα τραγούδια του μαζί με φωτογραφίες και πληροφορίες από τα πρώτα του 10 χρόνια. Την άνοιξη του 2002 το ολοκαίνουργιο άλμπουμ δεν ανησυχείτε για τη στεφανιαία καρδιά μου “κυκλοφόρησε. Εν τω μεταξύ, ένα ολοκαίνουργιο άλμπουμ είναι σκόπιμο για τον Νοέμβριο του 2008. Έχει επιδοθεί με τα μεγάλα ονόματα της παγκόσμιας μουσικής σκηνής. Να είστε μέρος του songkick για να ανιχνεύσετε το antonis remos και να λάβετε ειδοποιήσεις ζωντανών επιδόσεων αφού παίζουν κοντά σας.

Το κύριο τραγούδι ήταν με τη μαρινέλλα, τη δεύτερη μουσική με τον γνωστό τραγουδιστή γιώργο μαργαρίτη, και η τρίτη μουσική ήταν με τον ιταλικό καλλιτέχνη massimo di cataldo το άλμπουμ κέρδισε την πλατινένια κατάσταση. Είχαν ξεκινήσει το καθένα σε cd single και έγιναν το κομμάτι τίτλου μιας πολύ καινούργιας τηλεοπτικής σειράς. Παρακάτω μπορείτε να ακούσετε και να περιηγηθείτε στους στίχους ενός από όλα τα πιο καυτά τραγούδια του.

Αυτός ο 12 μήνες μαζί του είναι ένας νεαρός καλλιτέχνης που ονομάζεται mihalis hatziyannis. Τον Ιούνιο του 2001 ξεκίνησε ένα διπλό live cd από μια γιορτή που δόθηκε στο παλάτι του Απόλλωνα με τίτλο μόνο για ένα βράδυ ». Το καζίνο Motorcity είναι υπερήφανο που καλωσορίζει την marinella & antonis remos για να ακούσει μουσική την Κυριακή, στις 24 Σεπτεμβρίου στις 7:00 π.μ. Η ευκαιρία εισάγεται από παραγωγές τιτάνων. Μια πρωτότυπη συναυλία κάθε φορά που έχει πιθανότατα τον πιο υψηλής ευκρίνειας ήχο και φανταστικά και πρόχειρα εργαλεία για τον πρωταρχικό χρόνο στην Ελλάδα.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *